Mikrotofflan
Lägg dem i mikron, ta ut 90 sekunder senare. Tofflorna är då värma och håller värmen i runt 2 timmar.


Chokladfontän
Stoppa i choklad, och vips så har du en Chokladfontän med rinnande varm choklad. Mums!


Bag-in-box kylare
Praktiskt och snyggt bag-in-box ställ som dessutom kyler ditt vin.


Darth Vader morgonrock
Darth Vader morgonrock! Officiell Star Wars-produkt.


Spa Lights
Låt dessa lysa upp ditt bad, utrustade med sugproppar.


Sun Jar
Ställ Sun Jar i solen, när det blir mörkt har Sun Jar fångat ljus och börjar lysa automatiskt.


Gör egna presenter

Att göra egna presenter är kul och ofta ett billigt alternativ. Det är dessutom en uppskattad present för de flesta.

Använd det du har hemma
Har du gamla kläder och prylar liggande hemma som du aldrig använder? Gör nya grejer av dem eller fräscha upp tråkiga kläder. Var kreativ och titta runt omkring dig, finns det något som du kan göra om till en väska eller ett fodral? Kan du ge nytt liv åt koftan genom att sy på ett fint band eller göra en babyfilt genom att sy ihop tyglappar från gamla t-shirts? Du kan även tova stickade plagg genom att tvätta dem i tvättmaskinen i 60 grader tillsammans med såpa. Resultatet blir ett filtliknande material som du kan använda för att sy nya saker av.

Sticka och virka
De flesta har stickat och virkat i skolan men om minnet tryter kan du uppdatera dig med stickskolor på YouTube. Du hittar också mönster i alla svårighetsgrader på nätet och även garn kan köpas här.

Tavlor
Att måla en tavla behöver inte vara så svårt som det låter. Har du ingen konstnärlig ådra kan du lätt fixa en tavla med justa schabloner. Allt du behöver är penslar, något att måla på som tex en canvas eller målarblock samt valfri typ av färg. Lättast är att måla med akrylfärg som torkar snabbt och inte behöver andra tillbehör.
Behöver du inspiration finns det massor med tips och tricks på internet, Ett tips är att leta på youtube efter tekniker och enkla trick som lyfter nivån betydligt.

Smycken
Antingen kan du pimpa och göra om gamla smycken eller så kan du starta från scratch. Du hittar tillbehör på Panduro Hobby och i smyckebutiker. Det är inte svårt att göra smycken men du behöver en hel del tillbehör. Ett tips är att köpa en bok om smycketillverkning, gå en kurs, eller leta upp youtube klip som visar hur man kan göra. Ett bra nybörjartips är också att köpa ett smycketillverkningskit som innehåller alla delar som behövs för att göra smycket.

Nya ljus av gamla
Om du har en massa gamla ljusstumpar liggande hemma kan du stöpa om dem i fina koppar eller överblivna glasburkar. Lägg stumparna i ett rengjort kärl som du ställer i ett sjudande vattenbad. Knyt fast vekegarn (finns att köpa på tex Panduro Hobby) i en pinne eller sked i ena änden och en liten tyngd i andra änden och lägg detta över dina ljus. Tyngden gör att veken håller sig rak. Det går även att fästa veken i botten med lite smält ljusmassa. När ljusen har smält häller eller slevar du detta i dina koppar/burkar. Använd en tratt om du inte känner dig stadig på handen. Sedan låter du ljusmassan stelna. Efter en stund sjunker dina nya ljus ihop lite i mitten, men då är det bara att fylla på med mer smält ljusmassa.

Sy
Sy väskor, fodral, dukar, handdukar, sjalar, filtar och mycket mer. Även utan större sykunskap kan du lätt fixa en fin filt eller ett iPhone-fodral. Klipp bara till din tygbit i rätt storlek och sy ihop kanterna för att göra ett fodral. Köp en sybok eller leta efter mönster på nätet. Det kan också vara bra att ha en symaskin om du ska sy större projekt.